Maagverkleining en nu? – Voorlichtingsserie

Maxima Medisch Centrum chirurg vertelt over de operatie

Een unieke kijk binnen de ziekenhuis muren. In deze aflevering deelt Wouter Leclerq, chirurg in het Maxima Medisch centrum in Eindhoven wat je kunt verwachten als je een maagverkleining ondergaat.

Wat kan je verwachten uit deze video

Wouter vertelt wat hij belangrijk vindt voor de screening, wanneer je wel en niet wordt toegelaten voor een operatie en hij geeft antwoord op de meest gestelde vragen rondom het chirurgische gedeelte. Maar ook spreekt hij zich uit over wanneer een maagverkleining de juiste behandeling is voor je overgewicht. En hoe er binnen het Maxima medisch centrum met het multidisciplinaire team vorm wordt gegeven aan de nazorg.

Een mooi gesprek met Marie-josee Koks, zelf bariatrisch patiënte, oprichtster van de bariatriegroepnederland en schrijfster van Het handboek na je maagverkleining en diverse kookboeken. 

Je ziet de bevlogenheid van Wouter terug in deze video. Hoe hij en zijn collega’s zich dagelijks inzetten voor het verbeteren en optimaliseren van de bariatrische zorg. Een warm en waardevol gesprek. 

Bekijk de volledige video via ons Youtube Kanaal

Deze video is een onderdeel van een voorlichtingsserie deze kun je via deze link bekijken:

Maagverkleining en nu? – De Voorlichtingsserie.

Veel kijkplezier.

Mocht je vragen hebben stuur een email naar info@bariatriegroepnederland.nl

Wil je graag nog meer informatie over je maagverkleining?

Wordt dan gelijk lid van de Bariatrie groep Nederland en ontvang exclusieve informatie en hulp rondom en na je maagverkleining.