Twee krachtige vrouwen gericht op mindset, beweging en voeding.

Onze eigen ervaringen met een maagverkleining en onze professionele kennis zijn samen gekomen in Bariatrie Groep Nederland. Ontstaan vanuit de behoefte dat nazorg voor mensen met een maagverkleining vanuit ervaringsdeskundigheid aangevuld kan worden. Gewoon een beetje zorg voor elkaar!

Marie-josee Koks

Schrijfster van een kookboek voor mensen met een maagverkleining en 30 jaar werkervaring als GGZ therapeut en relatie therapeut. Zij heeft zich gespecialiseerd in voeding en mindset bij mensen met een maagverkleining. Sinds 2015 heeft zij eerst een gastric sleeve en later omzetting naar een gastric bypass gekregen. Vanuit haar passie voor eten, koken, de psyche achter voeding en haar behoefte om kennis te delen is zij de Bariatrie Groep Nederland begonnen. Zoals zij zelf aangeeft: “Ik miste na mijn eigen maagverkleining een steunpunt waar ik van lotgenoten advies kon krijgen en mijn vragen kon stellen die ik aan de psycholoog of dietiste niet durfde te stellen.

Gaby van Vlokhoven

Gewichtsconsulent en fitnesstrainer/beweegcoach voor mensen met een maagverkleining, moeder van 2 prachtige kids, 10 jaar ervaring als psychiatrische verpleegkundige en heeft zelf een gastric sleeve sinds november 2016. Zij geeft al jaren powerwalk training aan mensen na een maagverkleining. Naast haar kennis en expertise als zorgprofessional is zij vanuit haar liefde voor de mens onderdeel geworden van Bariatrie Groep Nederland.