Meld je aan voor onze lotgenotenbijeenkomt op 25 november

Is een maagverkleining een wondermiddel?

Meeting patiëntenvereniging met mensen met een maagverkleining

Maagverkleining en nu? – Voorlichtingsserie

Is een maagverkleining een wondermiddel?

Wat wordt deze vraag vaak gesteld. En door wie wordt hij eigenlijk gesteld? Door de patient met overgewicht die op zoek is naar eindelijk een behandeling voor zijn/haar overgewicht? Of door de maatschappij die daarmee hun vooroordelen over een maagverkleining uiten?

Wat kan je verwachten uit deze video

In deze eerste aflevering van onze videoserie: “Een maagverkleining en nu neemt Marie-josee Koks, 52 jaar, zelf bariatrie patient, ggz behandelaar, oprichtster van de bariatriegroepnederland en schrijfster van diverse kookboeken en het Handboek na je maagverkleining je mee op reis. Ze vertelt over de voor- en nadelen die er zijn in het leven met een maagverkleining. Een eerlijk verhaal, duidelijk en gericht om je goede informatie te geven zodat je inzicht krijgt in wat een maagverkleining voor jou kan betekenen.

Bekijk de volledige video via ons Youtube Kanaal

Deze video is een onderdeel van een voorlichtingsserie deze kun je via deze link bekijken:

Maagverkleining en nu? – De Voorlichtingsserie.

Veel kijk plezier.

Mocht je vragen hebben stuur een email naar
info@bariatriegroepnederland.nl

Wil je graag nog meer informatie over je maagverkleining?

Wordt dan gelijk lid van de Bariatrie groep Nederland en ontvang exclusieve informatie en hulp rondom en na je maagverkleining.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
error: Kopiëren mag niet.

Welkom op de vernieuwde website van de Bariatrie Groep Nederland

In de afgelopen maanden zijn we met het team druk bezig geweest om de website uit te breiden met meer informatie en dat samen met een frisse nieuwe uitstraling.

Tevens bestaan we sinds nu 5 jaar en om dit te vieren kan iedereen Gratis ons jubileumblad lezen en/of downloaden. Klik op de knop hieronder om naar jubileumblad te gaan.