Meld je aan voor onze lotgenotenbijeenkomt op 25 november

Onze Online Podcast

De voorlichting-serie voor tijdens en na je maagverkleining

Stap in de wereld van Marie-Josee Koks en Gaby van Vlokhoven, twee ongelooflijk leuke zorgprofessionals en lotgenoten die hier zijn om je te begeleiden op je reis voor, tijdens en na een maagverkleiningsoperatie.

In elke aflevering geven Marie-Josee Koks en Gaby van Vlokhoven, samen met hun gasten, waardevolle inzichten en persoonlijke ervaringen die iedereen zullen aanspreken. Wat onze podcast onderscheidt, is de rauwe emotie en eerlijkheid die door elk gesprek heen schijnt. Wij geloven in het creëren van een veilige ruimte voor individuen om openlijk hun uitdagingen, triomfen en alles daartussenin te bespreken. Van het navigeren door veranderingen in het voedingspatroon tot het beheren van emotioneel welzijn, we behandelen het allemaal. 

Een van de redenen waarom de podcast zo aangenaam is om naar te luisteren, is vanwege het oprechte kameraadschap tussen Marie-Josee en Gaby. Hun dynamische persoonlijkheden creëren een boeiende sfeer, die luisteraars van begin tot eind vasthoudt. Met hier en daar een vleugje humor maken ze zelfs de moeilijkste onderwerpen toegankelijker. We pakken niet alleen belangrijke aspecten met betrekking tot fysieke gezondheid aan, maar onderzoeken ook het mentale en emotionele welzijn na de operatie.

Dus of je nu iemand bent die een maagverkleiningsoperatie overweegt of zelf deze weg al bent ingeslagen, onze podcast biedt waardevolle inzichten in wat je te wachten staat.

Bekend van radio en televisie

Onze unieke podcast over je leven met een maagverkleining heeft al veel bekendheid gekregen, zelfs op de radio en televisie! We zijn ontzettend trots dat ons werk zo goed wordt ontvangen en dat we steeds meer mensen kunnen bereiken met onze voorlichtingsmaterialen. Marie-Josee Koks, GGZ-behandelaar en Gaby van Vlokhoven, voedingscoach en gewichtsconsulente, hebben hun ervaringen gebundeld om jou te helpen. En het mooie is: we doen dit alles op een prettige manier! Onze podcasts zijn niet alleen informatief, maar ook eerlijk, open én humoristisch. Wil je meer weten over hoe het is om te leven met een maagverkleining? Luister dan zeker naar onze podcast of kijk naar onze filmpjes. Je zult zien dat wij begrijpen waar jij doorheen gaat en dat je er nooit alleen voor staat. Dus waar wacht je nog op? Laat ons je begeleiden tijdens jouw reis na de maagverkleining.

We zijn ook elke donderdag online beschikbaar op Facebook Live van 10.00 tot 11.00

error: Kopiëren mag niet.

Onze nieuwe e-health omgeving is nu online!

De E-Health omgeving van de BGN is een leeromgeving waar je tips, inspiratie en houvast vind voor je gezonde leven met je maagverkleining. Je hoeft geen lid te zijn, iedereen kan er gebruik van maken. Als lid krijg je korting!

Informeer ook bij jouw zorgverzekeraar of ze een leefstijlprogramma van de patiëntenvereniging vergoeden.