Meld je aan voor onze lotgenotenbijeenkomt op 25 november
Bariatrie Groep Nederland

Het GRIP OP JE GEWICHT progamma

Dit uitgebreide trainingsprogramma biedt alle tools en middelen die je nodig hebt om je patiënten te begeleiden naar een gezondere levensstijl. Het programma biedt een duidelijke en beknopte uitleg van de belangrijkste concepten met betrekking tot gewichtsbeheersing, waardoor het zowel voor jou als voor je patiënten makkelijk te begrijpen is.

Met zijn gebruiksvriendelijke interface is dit programma toegankelijk voor personen van alle leeftijden en achtergronden. Een van de opvallende kenmerken van dit programma is de focus op samenwerking tussen jou als zorgverlener en je patiënt.

De motiverende oefeningen in het Grip op je Gewicht-programma kunnen samen worden gedaan, waardoor een omgeving van teamwerk en ondersteuning wordt bevorderd. Dit programma biedt niet alleen waardevolle kennis over voeding, beweging en gezonde gewoonten, maar dient ook als inspiratiebron voor mensen die een gezondere levensstijl willen aannemen.

Door deze tool in je praktijk te gebruiken, kun je jouw patiënten praktische strategieën geven die ze elke dag kunnen toepassen.

Meeting patiëntenvereniging met mensen met een maagverkleining

Samen met de patiënt werken aan een gezonde levensstijl

Een gezonde levensstijl is essentieel voor het behoud van een goede gezondheid. Als zorgverlener speel je hierin een belangrijke rol. Het Grip op je Gewicht programma is de perfecte tool. 

Dit complete trainingsprogramma kan door jou als middel worden gebruikt om samen met de patiënt aan een gezonde levensstijl te werken. De duidelijke uitleg en oefeningen maken het gemakkelijk om dit programma in jouw praktijk toe te passen. Het unieke aspect van dit programma is dat het niet alleen focust op gewichtsbeheersing, maar ook op het ontwikkelen van kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.

Samen kunnen jullie de doelen stellen en concrete stappen zetten richting een evenwichtig voedingspatroon en voldoende lichaamsbeweging. Door actief te zijn bij dit programma geef je je patiënten de steun en begeleiding die ze nodig hebben om hun levensstijl te veranderen. Het Grip op je Gewicht programma maakt dit proces makkelijk én leuk!

Maak gebruik van deze handige tool in jouw praktijk en zie hoe jij als hulpverlener kunt bijdragen aan het bevorderen van een gezonde levensstijl bij jouw patiënten!

Interesse? 
Voor meer informatie klik hier of stuur een mail naar info@bariatriegroepnederland.nl

error: Kopiëren mag niet.

Onze nieuwe e-health omgeving is nu online!

De E-Health omgeving van de BGN is een leeromgeving waar je tips, inspiratie en houvast vind voor je gezonde leven met je maagverkleining. Je hoeft geen lid te zijn, iedereen kan er gebruik van maken. Als lid krijg je korting!

Informeer ook bij jouw zorgverzekeraar of ze een leefstijlprogramma van de patiëntenvereniging vergoeden.