Meld je aan voor onze lotgenotenbijeenkomt op 25 november

Vrijwilliger worden bij de Bariatrie Groep Nederland?

Heb je ooit een maagverkleining ondergaan en wil je jouw ervaring gebruiken om anderen te helpen? Dan is het vrijwilligerswerk bij de Bariatrie Groep Nederland iets voor jou!

Als ervaringsdeskundige krijg je de unieke kans om andere lotgenoten te trainen en op te leiden. Samen met hen vorm je een hechte groep waarin jullie elkaar steunen en van elkaar leren, want deze groep is er voor lotgenoten en door lotgenoten.

Je zult andere mensen kunnen ondersteunen in hun proces naar een gezonder leven na hun maagverkleining. Door het delen van jouw eigen ervaringen bied je niet alleen praktische tips, maar ook een luisterend oor.

En laten we vooral niet vergeten dat humor hierbij absoluut niet mag ontbreken! Dus als jij graag anderen wilt helpen, jouw ervaring wilt delen en tegelijkertijd ook nog eens plezier wilt hebben, dan nodigen wij jou uit om vrijwilliger te worden bij de Bariatrie Groep Nederland!

Stuur een email naar  
info@bariatriegroepnederland.nl

Over de Bariatrie Groep Nederland

De Stichting Bariatrie Groep Nederland (BGN) is opgericht in 2018 en is een onafhankelijke patiëntenvereniging voor mensen met een maagverkleining. Wij zijn het enige steun-en informatiepunt in Nederland die zich richt op deze doelgroep. Bij de Bariatrie Groep Nederland zetten we ons in voor ondersteuning, voorlichting en begeleiding van mensen die een bariatrische operatie overwegen of hebben ondergaan. Door lid te worden van onze gemeenschap, krijg je toegang tot nauwkeurige en eerlijke informatie over verschillende soorten operaties, evenals ervaringen uit het echte leven die door onze leden worden gedeeld.

error: Kopiëren mag niet.

Welkom op de vernieuwde website van de Bariatrie Groep Nederland

In de afgelopen maanden zijn we met het team druk bezig geweest om de website uit te breiden met meer informatie en dat samen met een frisse nieuwe uitstraling.

Tevens bestaan we sinds nu 5 jaar en om dit te vieren kan iedereen Gratis ons jubileumblad lezen en/of downloaden. Klik op de knop hieronder om naar jubileumblad te gaan.