Meld je aan voor onze lotgenotenbijeenkomt op 25 november

Ik twijfel over een maagverkleining

We begrijpen dat je onzeker bent en twijfels kunt hebben over je maagverkleining. Dit komt mede doordat je niet weet wat je te wachten staat. Misschien ben je zelfs nog nooit in je leven geopereerd. En door alle verhalen die je leest op social media krijg je natuurlijk ook een zeer wisselend beeld over wat een maagverkleining is. Daarnaast hoort een stukje twijfel wellicht ook wel bij jouw verleden met diëten. Twijfels waardoor je je afvraagt of het bij jou allemaal wel zal lukken en of je hoop mag hebben dat je van je overgewicht afkomt. Deze gevoelens mogen er volgens ons gewoon zijn. Bespreek ze tijdens je screening met de aanwezige zorgverleners. Zelfs na de screening heb je nog de keuze wat je wilt. Als je nog steeds voelt dat een maagverkleining jouw beste behandeloptie is, dan ben je er klaar voor. Als je nog twijfels hebt, dan heb je misschien nog wat langer tijd nodig. Neem die tijd. Laat je goed voorlichten en maak de keuze die voor jou het beste is.

Zoek binnen onze kennisbank

error: Kopiëren mag niet.

Welkom op de vernieuwde website van de Bariatrie Groep Nederland

In de afgelopen maanden zijn we met het team druk bezig geweest om de website uit te breiden met meer informatie en dat samen met een frisse nieuwe uitstraling.

Tevens bestaan we sinds nu 5 jaar en om dit te vieren kan iedereen Gratis ons jubileumblad lezen en/of downloaden. Klik op de knop hieronder om naar jubileumblad te gaan.