Ingrediënten:
Pureer de verse aardbeien in de blender. Voeg de yoghurt en de gehakte nootjes er aan toe. Giet in de ijsvormpjes. Doe de dekseltjes erop en steek de stokjes erin. Zet voor minimaal 4 uur in de vriezer. Zet een pan water op het vuur. Doe er een kom boven en smelt de chocolade au bain marie. Dip de ijsjes na 4 uur vriezen in de chocolade en laat voor ongeveer 30 minuten nog even hard worden in de vriezer. Strooi er naar smaak wat kokosrasp over.
Recept afkomstig van marieskookwereld.nl
Copyright 2023 Bariatrie Groep Nederland - Provided by MMC IT Solutions
In de afgelopen maanden zijn we met het team druk bezig geweest om de website uit te breiden met meer informatie en dat samen met een frisse nieuwe uitstraling.
Tevens bestaan we sinds nu 5 jaar en om dit te vieren kan iedereen Gratis ons jubileumblad lezen en/of downloaden. Klik op de knop hieronder om naar jubileumblad te gaan.