Meld je aan voor onze lotgenotenbijeenkomt op 25 november

Aardbeien yoghurtijs met pure chocolade (6 stuks)

Ingredienten

Ingrediënten:

  •  200 gram aardbeien
  •  200 ml griekse of turkse yoghurt
  • 75 gehakte nootjes (bv amandelen, pistachenootjes etc)
  • 100 gram pure chocolade
  • 50 gram kokosrasp

Bereidingswijze

Pureer de verse aardbeien in de blender. Voeg de yoghurt en de gehakte nootjes er aan toe. Giet in de ijsvormpjes. Doe de dekseltjes erop en steek de stokjes erin. Zet voor minimaal 4 uur in de vriezer. Zet een pan water op het vuur. Doe er een kom boven en smelt de chocolade au bain marie. Dip de ijsjes na 4 uur vriezen in de chocolade en laat voor ongeveer 30 minuten nog even hard worden in de vriezer. Strooi er naar smaak wat kokosrasp over.

Recept afkomstig van marieskookwereld.nl

Deel dit recept

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
error: Kopiëren mag niet.