Ingediënten:
Bereidingswijze: Doe het meel samen met een snufje zou en peper in een kom. Voeg de eieren toe en klop het geheel samen met de melk tot een glad beslag. Dek de kom af met een theedoek en laat voor ongeveer 15 minuten even rusten. Verwarm de oven op 175 graden. Kook de spinazie voor enkele minuten en knijp het overtollige vocht er goed uit. Vermeng de spinazie met de ricotta, de nootmuskaat en 1 eetlepel geraspte kaas. Breng op smaak met peper en zout. Verhit wat olie in de pan en bak dunne flensjes die je goed kunt oprollen. Klop het beslag nog even door voordat je het gebruikt. Leg op elk flensje 1 plakje ham en wat van het spinaziemengsel. Rol de flensjes op en leg ze naast elkaar in een ovenschaal, die licht ingevet is. Besprenkel de flensjes met een klein beetje olijfolie en bestrooi ze met de resterende geraspte kaas. Bak de pannenkoeken in de oven in 20-25 minuten tot ze goudbruin zien. Een heerlijk gezond en eiwitrijk familie recept. Maar je mag er natuurlijk ook zelf van genieten.
Recept afkomstig van marieskookwereld.nl
Copyright 2023 Bariatrie Groep Nederland - Provided by MMC IT Solutions
In de afgelopen maanden zijn we met het team druk bezig geweest om de website uit te breiden met meer informatie en dat samen met een frisse nieuwe uitstraling.
Tevens bestaan we sinds nu 5 jaar en om dit te vieren kan iedereen Gratis ons jubileumblad lezen en/of downloaden. Klik op de knop hieronder om naar jubileumblad te gaan.